Om af te vallen, heb ik zo'n beetje alles geprobeerd: ik at eierkoeken met Sonja, ging hardlopen met Evy, werkte liters groentensap naar binnen en ging regelmatig in hongerstaking. Niets werkte langdurig voor mij. Tót ik startte met PS. Food & Lifestyle en ruim 25 kilo afviel.

 

Mijn naam is Elvira, dertiger, samenwonend met Joost, trotse mama van dochter Romée en ik werk als Klantmanager Werk bij een gemeente. Als íemand weet hoe het is om overgewicht te hebben, ben ik het wel. Al zo lang ik me kan herinneren, worstel ik met mijn gewicht. Met een lengte van 1.64 woog ik op mijn ‘zwaartepunt’ ruim 92 kilo. Was alles maar zo makkelijk als aankomen...

Met PS. Food & Lifestyle zou ik nog één keer afvallen, maar dit keer blijvend. Ik nam contact op met een coach in de buurt en een intakegesprek was zo gepland. In het weekend voor de start nam ik afscheid van 'fout' eten; ik slikte het door en zwaaide het uit. De maandag daarna ging ik gemotiveerd van start met het PS. Food & Lifestyle starterspakket. Na de eerste twee weken wist ik precies welke smaken ik lekker vond. PS. Food & Lifestyle gaf mij houvast; elke twee uur mocht ik iets eten, ik genoot van lekkere maaltijden (o.a. uit het kookboek) en de vele heerlijke tussendoortjes. Mijn coach motiveerde me elke week opnieuw en de kilo's vlogen er af!

En na het verliezen van deze 25 kilo? Ik voel me gelukkiger, heb meer energie en voel me zelfverzekerd. Bovendien geniet ik weer volop van winkelen! Ik zie PS. Food & Lifestyle als een investering in mezelf en het heeft mijn leven enorm veranderd. En natuurlijk blijven verjaardagen, etentjes en andere dagelijkse verleidingen een uitdaging, maar de PS. Food & Lifestyle methode én mijn coach hebben mij geleerd hoe hiermee om te gaan en voor het eerst in mijn leven kan ik maat houden.

 

Sinds de zomer van 2017 ben ik gaan schrijven over mijn dynamische relatie met eten. Als soort van uitlaatklep, altijd eerlijk en met de nodige zelfspot. Zo is mijn blog 'Vetgedrukt' ontstaan. Mede door de vele reactie van herkenning van lezers heb ik de stap gezet te starten met mijn eigen Lijndienst. Want ik sta niet alleen...

 

Voor:


Na: